Sivut

Ulkoilublogit

Ulkoilublogeja suomesta suomeksi tai muilla kielillä. 
Jos listasta puuttuu jokin niin kommentoi alle tai ota yhteyttä.
Ulkoilublogit on nyt ollut reilu kaksi vuotta toiminnassa. Kiitos kaikille "salapoliiseille" ja bloggaajille jotka ovat ehdottaneet listalle ulkoilublogeja suomesta. Blogeja on jo kasassa 208 kappaletta (1.11.2015). Osa näyttää olevan jo unohdettuja ja hylättyjä kun taas osa on nykyisten blogien vanhoja osoitteita. En poista vanhoja sillä niissäkin on paljon hyödyllistä informaatiota suomalaisesta ulkoilusta.
Ehdotuksia blogeista on tullut lähes kaikista suunnista kuten blogin kommentteihin, meilillä, twitterin kautta ja erinäköisissä tapaamisissa. Antaa tulla lisää!

Koko listan tarkoitus oli alunperin vain oma projekti itselleni. Keräsin mielenkiintoista linkkilistaa omaan käyttöön, mutta aika nopeasti aloin miettimään miksi se ei voisi olla kaikkien halukkaiden saatavilla. Siitä syntyi ulkoilublogit.blogspot.fi.
Myös blogien pitäjät hyötyvät listasta ja palautetta on tullut merkittävästä kävijäliikenteestä.
Joskus jonkun blogin tiedot ei päivity niin kuin pitäisi. Syytä siihen en osaa sanoa. Lista on bloggerin oma "näitä luen" linkkilista enkä pääse vaikuttamaan sen toimintaan. Odota, yleensä uudet blogipostaukset näkyvät muutaman tunnin sisällä. Muitakin bugeja saattaa olla kuten jos poistaa jo julkaistun tekstin niin se jää yleensä kummittelemaan listalle vaikka sama teksti olisi julkaistu heti perään. Eli jos jostain syystä listalla oleva blogijuttu ei ole luettavissa tai tulee virheilmoitus niin klikkaa kyseisen blogin etusivulle ja katso näkyykö se siellä uusimpien joukossa.

20 kommenttia:

 1. Jostain syystä Vilzun retki blogin otsikko ei tule näkyviin. Voitko katsoa mikä ongelma. Jos vaan päivität sen listan, niin...? Ei iso ongelma, mutta jos viitsit. Kiitos
  vilzu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otsikko tulee näkyviin, mutta se on piste. Siihen en voi vaikuttaa mitä siinä lukee. Syötteestä tulee ne tiedot mitä tulee eli joudut itse muokkaamaan blogisi asetuksista homman kuntoon.

   Poista
  2. Otsikko ei ole piste, vaan Vilzun retkiblogi. Näkyy oikein kaikkialla muualla. Joten voitko kokeilla vaikka poistaa mun blogin listalta ja liittää uudelleen, ehkä syötteissä häikkää. Kyseessä voi olla joku bugi... Kiitos.

   Poista
  3. Piste tulee edelleenkin syötteeseen, mutta nimen sain vaihdettua manuaalisesti ja on nyt "Vilzun retkiblogi". Tuossa bloggerin gadgetissa on varmaan jotain häikkää. Ilmoittaa edelleen, että siinä on jokin virhe. Virheestä se ei kerro sen enempää. Mut jos tuolla menee eteenpäin niin varmaankin se on ihan jees?

   Poista
  4. Suuret kiitokset! Esimerkillistä toimintaa :-) T: vilzu.blogspot.fi

   Poista
 2. Tämä on tosi kiva lista! Tällainen englanninkielinen sopisi joukkoon: https://likelygonehiking.com/

  VastaaPoista
 3. Terve. Minun blogini on www.lappiseppa.blogspot.fi

  Saatan myös myydä blogissani jotain...ei kai se ole este listaan pääsylle.
  Ivalolainen Pasi Hurttila kirjottaa blogia www.pyrypuukko.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Hei, Olen avannut uudet sivut http://omanpolkunsakulkija.weebly.com/
  Tyyli on blogin ja kotisivujen yhdistelmä. Olen erityisen kiinnostunut pitkistä yksinvaelluksista ja sivuiltani löytyykin matkakertomus viime kesän 7 viikon kalottireittivaellukselta sekä muisto karhun kohtaamisesta.

  VastaaPoista
 5. Minulta löytyy ulkoilmablogi https://polku.org/. Kirjoittelen suomeksi ja yritän ehtiä kirjoittamaan blogini myös englanniksi.

  VastaaPoista
 6. En pysty kommentoimaan Wordpress-tunnuksilla, mutta tehdään se sitten Blogger-tunnuksilla. Eli minulla on retkeilyyn liittyvä blogi osoitteessa http://punarinnanlaulu.wordpress.com

  VastaaPoista
 7. http://lenkkipolut.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Tuosta yksi blogi listaan lisää, http://www.luontoretki.info/

  VastaaPoista
 9. Tämmöisen blogin aloittelin viime viikonloppuna: https://alankoulkoilee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Aloittelin tälläistä retki/valokuvaus blogia valokuvaustajaretkeilya.blogspot.com, olis kiva päästä listaan! :)

  VastaaPoista
 11. Moikka,
  Sini ja huskyt (www.sinijahuskyt.com) muutti sisältöineen uuteen osoitteeseen www.kareliaadventure.com/blogi . Päivittäisitkö myös tänne, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi tuo vanha Sini ja huskyt -blogi näköjään vielä kummittelemaan listoille ja päivittyy samaa tahtia uuden kanssa.

   Poista
 12. Hei, tässä olisi aika uunituore ulkoilublogi, outdoorsiskot- ja koirailu-hengessä. http://suentassunjalet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 13. Hei, kannattaako Flickr-sivua tarjota tähän, ja päivittyisikö se? Minulla Flickrissä Lapin kaikki kahdeksan vuodenaikaa ja vähän enemmänkin -aiheinen sisältö.

  VastaaPoista
 14. Hei, Jalkaisin-blogi jatkaa uudessa osoitteessa. Uuden blogin feed: https://jalkaisin.fi/feed/

  VastaaPoista